Politica de confidențialitate

 Politică de confidențialitate

         

      Această Politică de Confidențialitate definește modul în care noi, MADRADENT SRL, colectăm, stocăm și utilizăm datele dvs. personale când accesați sau interacționați cu website-ul nostru  www.vidadental.ro și de unde obținem sau colectăm datele dumneavoastră . Iți protejăm confidențialitatea în moduri eficiente împotriva abuzurilor, respectând legislația națională, europeană și inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016.

      Vă încurajăm să citiți această Politică înainte sa folosiți site-ul nostru. Folosind acest site, sunteți de acord cu termenii și condițiile acestei Politici.

  

      Cuprins

 1. Rezumat
 2. Detalii despre compania noastră
 3. Ce informații colectăm
 4. Cui putem dezvălui datele dumneavoastră personale
 5. Durata stocării datelor dumneavoastră
 6. Drepturile dumneavoastră asupra datelor personale
 7. Securizarea informațiilor dumneavoastră
 8. Confidențialitatea minorilor
 9. Modificări ale politicii noastre de confidențialitate     
  

1.Rezumat

      Această secțiune rezumă modul în care obținem, stocăm și utilizăm datele dumneavoastră. Acest sumar are ca scop doar furnizarea unei imagini generale asupra politicii de confidențialitate. Secțiunea aceasta nu este o descriere completă și este necesară citirea capitolelor adiționale prezente în acest document pentru completări.

·      Operatorul de date : MADRADENT SRL

·      Cum colectăm sau obținem informații despre dumneavoastră :

Când furnizați datele respective (ex: prin contactarea noastră, prin completarea formularului de programare online)

-Când accesași website-ul nostru, unele date sunt colectate prin intermediul cookie-urilor (și altor tehnologii similare) și

-ocazional de la părți terțe.

·      Ce informații colectăm : nume ,numar de telefon,adresa de e-mail ,ip.

  

2.Detalii despre compania noastră

 Denumire formă exercitare profesie : MADRADENT SRL

 Sediu profesional/punct de lucru : B-dul Republicii 153 bl.29C ap.4 parter ,Ploiești,Prahova

 Telefon :  0745.166.956/0722.581.034

 E-mail : contact@vidadental.ro

Web : www.vidadental.ro    

  

3.Ce informații colectăm

      În cadrul formularului de programare ,datele cu caracter personal pe care le colectăm în această secțiune sunt:

 • Nume
 • Prenume
 • Adresă e-mail
 • Telefon

      Folosim aceste date pentru a vă permite sa ne adresați diverse cereri, fie în legătură cu produsele și serviciile noastre.

  

4.Cui putem dezvălui datele dumneavoastră personale

 • partenerilor noștri
 • angajaților noștri
 • autorităților competente, atunci când este cazul, pentru orice investigație juridica, pentru a iniția sau apăra reclamațiile juridice sau în scopuri civile, penale sau administrative.
  

5.Durata stocării datelor dumneavoastră

 

      Iți păstram datele personale nu mai mult decât este necesar pentru scopul pentru care acestea sunt procesate. Daca ne-ai dat consimțământul să iți procesam datele, le vom procesa doar în parametrii pe care ni i-ai oferit. Putem pastra datele tale cu caracter personal în conformitate cu legile și reglementările aplicabile și le putem partaja cu autoritățile competente, atunci când este cazul, pentru orice investigație juridica, pentru a iniția sau apară reclamațiile juridice sau în scopuri civile, penale sau administrative. Daca nu se aplica niciunul dintre motivele de mai sus, datele tale vor fi șterse într-un mod sigur sau în unele cazuri le facem anonime pentru statistici și cercetări interne. Datele tale cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de maximum 10 ani de la ultima ta interacțiune cu noi sau vor putea fi șterse la orice solicitare din partea ta.

  

6.Drepturile dumneavoastră asupra datelor personale

 • dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate;
 • dreptul la rectificare;
 • dreptul la ștergerea datelor;
 • dreptul la restricționarea prelucrării;
 • dreptul la portabilitatea datelor;
 • dreptul la opoziție;
 • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri.

  

7.Securizarea informațiilor dumneavoastră

Securitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi. Păstrăm măsuri adecvate de precauţie de ordin administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.

 

  

8.Confidențialitatea minorilor

      Minorii cu vârsta de până la 18 ani nu ar trebui să transmită nici un fel de date cu caracter personal pe pagina web fără permisiunea (consimțământul sau aprobarea) tutorelui legal.

 

      Site-ul nostru nu va colecta niciodată cu bună știință date cu caracter personal de la persoane despre care ar fi știut că sunt minori (sub 18 ani) și nici nu le va folosi sau dezvălui vreunei terțe părți neautorizate fără consimțământul expres al tutorelui legal.

  

9.Modificări ale politicii noastre de confidențialitate 

Prezenta Politică de Confidențialitate poate fi actualizată/modificată la diferite intervale de timp, iar aceste modificări vă vor fi aduse la cunoștință în mod corespunzător.